fbpx

Våra kunder berättar

Om hur våra genetiska profiler för cancerpredispositioner har bidragit till att förbättra deras liv.

  • Stärk hälsan med Eiiras genetiska test

    Stärk hälsan med Eiiras genetiska test

    Violets resa med Eiira började med en önskan om en djupare förståelse för hennes genetiska uppsättning och hur den kunde påverka hennes totala livskvalitet. Med Eiira gav hon sig ut på ett enastående äventyr och upptäckte nya sätt att förbättra sin hälsa och ta sig an framtiden med tillförsikt.

  • Therese’s Eiira-upplevelse

    Therese’s Eiira-upplevelse

    Therese Maurin är en stark anhängare av att ta ansvar för sin hälsa. När hon hörde talas om Eiiras genetiska test för ärftlig cancer visste hon att hon var tvungen att prova det. “Jag har alltid varit nyfiken på att veta mer om min genetik och hur jag kan leva ett bättre liv”, säger Therese.

  • En personlig upplevelse med Madelene Kornfehl

    En personlig upplevelse med Madelene Kornfehl

    Madelene Kornfehl är en stark förespråkare för förebyggande medicin och för att ta kontroll över sin hälsa. När hon hörde talas om Eiiras genetiska test för ärftlig cancer blev hon därför genast intresserad. Hon bestämde sig för att ge det ett försök och blev överväldigad av hur enkel och smidig processen var.

  • Lenas erfarenhet av Eiira

    Lenas erfarenhet av Eiira

    Lena tror starkt på förebyggande vård och proaktiva åtgärder för att upprätthålla en god hälsa. När hon fick kännedom om Eiiras genetiska tjänster såg hon det som en möjlighet att få värdefulla insikter om sina hälsorisker och fatta välgrundade beslut om sin hälsa.

  • Peters berättelse

    Peters berättelse

    Jag vet att en eller två av mina släktingar har haft cancer, men jag känner inte till några detaljer. Vi står inte varandra så nära. Jag ville dock ta reda på min genetiska disposition för cancer och andra sjukdomar, inte bara för min egen skull utan även för mina barns skull.

  • Amelies berättelse

    Amelies berättelse

    Min mor fick diagnosen äggstockscancer i 40-årsåldern. En annan släkting på min fars sida fick också en cancerdiagnos. Jag var rädd att dessa sjukdomar kunde vara ärftliga. Därför har jag alltid varit mycket medveten om min hälsa och livsstil – jag har tränat och ätit bra. När jag närmade mig 40 blev jag orolig för…

Är du osäker på vilken produkt som passar dig?

Kontakta oss! Lämna ett meddelande och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.