fbpx

Våra kunder berättar

Amelies berättelse

Bilden av Eiiras kund Amelie

Om Amelie

 • I 30-årsåldern
 • Cancer i familjen

Våra kunders namn och foton har ändrats för att skydda deras integritet.

Vad förde dig till Eiira?

Min mor fick diagnosen äggstockscancer i 40-årsåldern. En annan släkting på min fars sida fick också en cancerdiagnos. Jag var rädd att dessa sjukdomar kunde vara ärftliga. Därför har jag alltid varit mycket medveten om min hälsa och livsstil - jag har tränat och ätit bra. När jag närmade mig 40 blev jag orolig för mina risker att också få cancer.

Jag tänkte att det bästa sättet att hantera denna oro var att ta reda på vilka risker jag hade utifrån mina gener. Först vände jag mig till det offentliga hälsovårdssystemet, jag skickade in en egenremiss, två månader senare hade jag fortfarande inte fått något svar. Jag visste inte hur länge jag skulle behöva vänta eller vad som skulle hända härnäst. Jag visste dessutom inte om jag var berättigad till genetiskt test eller inte. Denna osäkerhet gjorde mig ännu mer otålig och frustrerad.

Jag hörde talas om Eiira Genetics tjänster och bestämde mig genast för att prova dem. Jag valde Eiira Classic-profilen eftersom jag främst oroade mig för att ha ärvt risken att få cancer. Det är bra att de har en detaljerad förklaring av risknivån och att därefter vidta åtgärder för att kontrollera riskerna.

Hur upplevde du Eiira?

"Jag var orolig för min cancerrisk, men nu kan jag andas ut och leva igen!"

Själva processen var mycket enkel. Jag fick ett testkit, spottade i provröret och skickade tillbaka det. Jag delade också med mig av mitt släktträd och min medicinska historia så gott jag kunde, vilket var enkelt. Efter ungefär åtta veckor fick jag min profilrapport. 

När jag hade läst rapporten var jag lättad. Gentestet visade att jag inte hade ärvt någon av de genetiska mutationer som jag var orolig för. Rapporten förklarade tydligt att jag inte har någon signifikant ökad cancerrisk. Rapporten rekommenderade några livsstilsrekommendationer för att minska cancerrisken. Dessa kunde jag lägga till i mina rutiner.

Efter att ha genomfört gentestet och fått riskprofilen kan jag få del av uppdateringar om nya rön inom cancerforskningen. Den informationen ger mig sinnesro. Jag känner att jag kan andas ut och leva igen!

Läs nästa

Peters berättelse

"Efter den första chocken känner jag att jag har fattat rätt beslut!"

Genom att använda det bästa som vetenskap och teknik kan erbjuda kan vi hjälpa människor att leva ett hälsosammare liv. Vi kan upptäcka potentiella risker som finns inskrivna i generna och göra en individuell plan för att motverka dem.

Eiira Classic

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer

 • Enkelt genetiskt test som görs hemma
 • Upptäck riskerna med de 10 vanligaste cancerformerna
 • Vidta förebyggande åtgärder

Vi värnar om din personliga integritet och följer EUs GDPR och patientsäkerhetslagen.

Välj Eiira Classic om:
Du är orolig för cancer
Du eller någon familjemedlem har fått en cancerdiagnos
Du är orolig för att cancer i familjen ska drabba dina barn

Fotografier av lyckliga människor
Fotografier av lyckliga människor

Eiira Premium

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer

Alla fördelar från Eiira Classic plus:

 • Upptäckt av sällsynta ärftliga cancerrisker
 • Information som täcker 100% av din arvsmassa
 • Livslång uppdatering av vad den framtida vetenskapen kan erbjuda inom förebyggande hälsovård

Välj Eiira Premium om:
Du är orolig för sällsynta cancerrisker
Du vill veta allt om dina genetiska anlag
Du vill dra full nytta av nuvarande och framtida upptäckter om dina gener

Hur genereras Eiiras profilrapport?

Prissättning som passar dina behov

Eiira Classic

4990 kr

879 kr/månad

5269 kr totalt

460 kr/månad

5516 kr totalt

 • Enkelt genetiskt test som görs hemma
 • Upptäck riskerna med de 10 vanligaste cancerformerna
 • Vidta förebyggande åtgärder

Eiira Premium

9990 kr

1758 kr/månad

10548 kr totalt

921 kr/månad

11043 kr totalt

Allt som finns i Eiira Classic, plus:

 • Upptäckt av sällsynta ärftliga cancerrisker
 • Information som täcker 100% av din arvsmassa
 • Livslång uppdatering av vad den framtida vetenskapen kan erbjuda inom förebyggande hälsovård

Uppläggningsavgift 0 kr, administrativ avgift 0 kr/månad, fast årlig ränta 18,9 %, effektiv ränta 20,5 %. Totalbeloppen inkluderar beräknat kreditbelopp på 279 kr för Eiira Classic och 558 kr för Eiira Premium. Gäller för 6 månaders avbetalning hos Klarna. Kreditgivare och betalningsmottagare: Klarna Bank AB (publ) Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. De angivna beloppen är vägledande. Exakt kostnad varierar beroende på vilken dag i månaden köpet görs. För fullständiga villkor, läs mer på klarna.com/se/villkor.

Uppläggningsavgift 0 kr, administrativ avgift 0 kr/månad, fast årlig ränta 18,9 %, effektiv ränta 20,6 %. Totalsumman inkluderar beräknat kreditbelopp på 526 kr för Eiira Classic och 1053 kr för Eiira Premium. Gäller för 12 månaders avbetalningar hos Klarna. Kreditgivare och betalningsmottagare: Klarna Bank AB (publ) Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. De angivna beloppen är vägledande. Exakt kostnad varierar beroende på vilken dag i månaden köpet görs. För fullständiga villkor, läs mer på klarna.com/se/villkor.