fbpx

Stärk din hälsa: ett webbinarium om cancerprevention och allmän hälsa

Delta i ett informativt webbinarium med experttalarna (MD) Dr. Isis Amer-Wåhlin och Jenny von Salome (PhD), när vi diskuterar cancerprevention, allmän hälsa och praktiska steg du kan ta för att minska risken för ärftlig cancer. Detta speciella evenemang modereras av Daniel Gillblad, medgrundare av Eiira och meddirektör för AI Sverige.

Agenda:

Introduktion
Presentation av Dr. Isis Amer-Wåhlin
Presentation av Jenny von Salome
Eiira Genetics presentation
Q&A

Om Eiira Genetics:

Eiira Genetics är baserat i Stockholm och erbjuder avancerade genetiska tester för cancerförebyggande. Vårt uppdrag är att stärka individer med kunskap om deras genetiska profil för att möjliggöra förebyggande insatser.

Träffa våra experter:

Isis Amer-Wåhlin, MD PHD, är en läkare specialiserad på förebyggande funktionell medicin. Med omfattande erfarenhet som seniorforskare vid det prestigefyllda Karolinska Institutet och som rådgivare till regionala regeringar kommer Dr. Wahlin att ge värdefull information om strategier för allmän hälsoprevention, praktiska tips för att bibehålla välmående och sambandet mellan livsstil, kost och cancerprevention.

Jenny von Salome, PhD är en erfaren genetisk vägledare med 15 års erfarenhet från Karolinska sjukhuset där hon vägledde individer och familjer om ärftliga cancerformer. Jenny kommer att behandla en introduktion till ärftlig cancer och genetik, vikten av att förstå genetiska risker, potentiella åtgärder för att hantera höga ärftliga cancerrisker och ärftlig cancerprevention ur ett familjeperspektiv. Hon kommer också att diskutera Eiiras gentesttjänster under sitt föredrag.

Moderator:

Daniel Gillblad är medgrundare av Eiira och meddirektör för AI Sverige. Han kommer att leda vår diskussion och säkerställa en omfattande och engagerande diskussion om hälsoförebyggande och bedömning av ärftlig cancerrisk.