fbpx

Våra kunder berättar

Lenas erfarenhet av Eiira

customer-story-lena

På Eiira är vårt uppdrag att ge individer möjlighet att ta kontroll över sin hälsa och sitt välbefinnande genom personliga genetiska tester. Vi är glada över att kunna dela historien om Lena, en av våra nöjda kunder som haft nytta av våra tjänster.

Lena tror starkt på förebyggande vård och proaktiva åtgärder för att upprätthålla en god hälsa. När hon fick kännedom om Eiiras genetiska tjänster såg hon det som en möjlighet att få värdefulla insikter om sina hälsorisker och fatta välgrundade beslut om sin hälsa.

Efter att ha tagit Eiiras genetiska test fick Lena en detaljerad rapport som beskrev hennes risk att utveckla olika typer av cancer. Med den kunskapen kunde hon fokusera på rätt hälsofrämjande insatser för att minimera sina risker och bibehålla sin hälsa.

Lenas erfarenhet är ett bevis på styrkan hos personliga genetiska tester för att främja individuell hälsa och välbefinnande. Genom att utnyttja de senaste framstegen inom genetisk vetenskap och teknologi ger Eiira kunderna värdefulla insikter om deras hälsorisker och praktiska rekommendationer för ett hälsosammare och längre liv.

Vi är tacksamma mot Lena och alla våra kunder som har litat på oss för att hjälpa dem att uppnå optimal hälsa. Vi ser fram emot att fortsätta att hjälpa dig och ge dig möjlighet att ta kontroll över din hälsa och ditt välbefinnande.

Läs nästa

Peters berättelse

“Efter den första chocken känner jag att jag har fattat rätt beslut!”

Genom att använda det bästa som vetenskap och teknik kan erbjuda kan vi hjälpa människor att leva ett hälsosammare liv. Vi kan upptäcka potentiella risker som finns inskrivna i generna och göra en individuell plan för att motverka dem.

Våra produkter

Eiira Classic

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer

  • Enkelt genetiskt test som görs hemma
  • Upptäck ärftliga risker för de 10 vanligaste cancerformerna
  • Vidta förebyggande åtgärder

4990 kr

12 delbetalningar för endast 460 kr/månad (totalt 5516 kr)

Läs mer

Eiira Premium

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer


Alla fördelar från Eiira Classic plus:

  • Upptäckt av risker för sällsynta ärftliga cancerformer
  • Information som täcker 100% av ditt genom
  • Livslång uppdatering av vad den framtida vetenskapen kan erbjuda inom förebyggande hälsovård

9990 kr

12 delbetalningar för endast 921 kr/månad (totalt 11043 kr)

Läs mer

Uppläggningsavgift 0 kr, administrativ avgift 0 kr/mån, fast årlig ränta 18.9%, effektiv ränta 20.6%. Totalsumman inkluderar beräknat kreditbelopp om 526 kr för Eiira Classic och 1053 kr för Eiira Premium. Gäller för 12 månaders delbetalning med Klarna. Kreditgivare och betalningsmottagare: Klarna Bank AB (publ) Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Angivna belopp är en indikation. Exakt kostnad varierar beroende på vilken dag i månaden köpet görs. För fullständiga villkor, läs mer på klarna.com/se/villkor