fbpx

Våra kunder berättar

Therese’s Eiira-upplevelse

Therese-Maurin

Therese Maurin är en stark anhängare av att ta ansvar för sin hälsa. När hon hörde talas om Eiiras genetiska test för ärftlig cancer visste hon att hon var tvungen att prova det. “Jag har alltid varit nyfiken på att veta mer om min genetik och hur jag kan leva ett bättre liv”, säger Therese.

Genom ett enkelt hemtest upptäckte Therese sin risk för olika typer av cancer. 

“Att känna till min nedärvda genetiska risk för cancer var ett sätt att kontrollera och ta ansvar för min framtid och även hjälpa mig att eventuellt upptäcka cancer tidigare om jag får den”, förklarar hon.

Therese var imponerad av den smidiga processen att göra Eiira-testet och den tydliga kommunikationen från Eiira-teamet genom hela processen. “Man känner verkligen det uppriktiga engagemanget från Eiira-teamet”, säger hon.

För Therese är kunskap makt när det gäller hennes hälsa. Hon rekommenderar starkt Eiira-testet till alla som vill lära sig mer om sina genetiska risker. “Jag skulle verkligen rekommendera folk att våga ta testet. Kunskap om din hälsa är makt!”

Läs nästa

Madelene-Kornfehl

En personlig upplevelse med Madelene Kornfehl

Genom att använda det bästa som vetenskap och teknik kan erbjuda kan vi hjälpa människor att leva ett hälsosammare liv. Vi kan upptäcka potentiella risker som finns inskrivna i generna och göra en individuell plan för att motverka dem.

Våra produkter

Eiira Classic

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer

  • Enkelt genetiskt test som görs hemma
  • Upptäck ärftliga risker för de 10 vanligaste cancerformerna
  • Vidta förebyggande åtgärder

4990 kr

12 delbetalningar för endast 460 kr/månad (totalt 5516 kr)

Läs mer

Eiira Premium

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer


Alla fördelar från Eiira Classic plus:

  • Upptäckt av risker för sällsynta ärftliga cancerformer
  • Information som täcker 100% av ditt genom
  • Livslång uppdatering av vad den framtida vetenskapen kan erbjuda inom förebyggande hälsovård

9990 kr

12 delbetalningar för endast 921 kr/månad (totalt 11043 kr)

Läs mer

Uppläggningsavgift 0 kr, administrativ avgift 0 kr/mån, fast årlig ränta 18.9%, effektiv ränta 20.6%. Totalsumman inkluderar beräknat kreditbelopp om 526 kr för Eiira Classic och 1053 kr för Eiira Premium. Gäller för 12 månaders delbetalning med Klarna. Kreditgivare och betalningsmottagare: Klarna Bank AB (publ) Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Angivna belopp är en indikation. Exakt kostnad varierar beroende på vilken dag i månaden köpet görs. För fullständiga villkor, läs mer på klarna.com/se/villkor