fbpx

Våra kunder berättar

En personlig upplevelse med Madelene Kornfehl

Madelene-Kornfehl

Madelene Kornfehl är en stark förespråkare för förebyggande medicin och för att ta kontroll över sin hälsa. När hon hörde talas om Eiiras genetiska test för ärftlig cancer blev hon därför genast intresserad. Hon bestämde sig för att ge det ett försök och blev överväldigad av hur enkel och smidig processen var.

Det genetiska hemtestet gav Madelene tydlig och kortfattad information om hennes risk för olika typer av cancer. Resultaten gav henne sinnesro och en känsla av kontroll över sin hälsa. Hon var imponerad av hur enkel processen var och hur lätt det var att förstå den information som gavs.

Madelenes positiva erfarenhet av Eiira är ett bevis på vikten av att vidta förebyggande åtgärder för ärftliga cancerformer. Genom att testa dig och förstå din risk kan du fatta välgrundade beslut om din hälsa och vidta proaktiva åtgärder för att minska din risk. Eiiras genetiska test är ett enkelt, smidigt och tillgängligt sätt att ta kontroll över din hälsa och få den information du behöver för att fatta välgrundade beslut. Tack, Madelene, för att du delar din erfarenhet av Eiira med oss och uppmuntrar andra att prioritera sin hälsa.

Läs nästa

customer-story-lena

Lenas erfarenhet av Eiira

Genom att använda det bästa som vetenskap och teknik kan erbjuda kan vi hjälpa människor att leva ett hälsosammare liv. Vi kan upptäcka potentiella risker som finns inskrivna i generna och göra en individuell plan för att motverka dem.

Våra produkter

Eiira Classic

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer

  • Enkelt genetiskt test som görs hemma
  • Upptäck ärftliga risker för de 10 vanligaste cancerformerna
  • Vidta förebyggande åtgärder

4990 kr

12 delbetalningar för endast 460 kr/månad (totalt 5516 kr)

Läs mer

Eiira Premium

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer


Alla fördelar från Eiira Classic plus:

  • Upptäckt av risker för sällsynta ärftliga cancerformer
  • Information som täcker 100% av ditt genom
  • Livslång uppdatering av vad den framtida vetenskapen kan erbjuda inom förebyggande hälsovård

9990 kr

12 delbetalningar för endast 921 kr/månad (totalt 11043 kr)

Läs mer

Uppläggningsavgift 0 kr, administrativ avgift 0 kr/mån, fast årlig ränta 18.9%, effektiv ränta 20.6%. Totalsumman inkluderar beräknat kreditbelopp om 526 kr för Eiira Classic och 1053 kr för Eiira Premium. Gäller för 12 månaders delbetalning med Klarna. Kreditgivare och betalningsmottagare: Klarna Bank AB (publ) Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Angivna belopp är en indikation. Exakt kostnad varierar beroende på vilken dag i månaden köpet görs. För fullständiga villkor, läs mer på klarna.com/se/villkor