fbpx

Kan jag få ett genetiskt test gratis på sjukhus? Förmodligen inte! 

Kan jag få ett genetiskt test gratis på sjukhus? Troligen inte!

När det handlar om att förstå din risk för ärftliga cancerformer är tiden viktig. I Sverige antar många att de kan få tillgång till gratis genetiska tester genom det offentliga hälso- och sjukvårdssystemet, men verkligheten är helt annorlunda. Strikta regionala riktlinjer bestämmer behörighet för genetisk testning, och endast en liten procentandel av människor kvalificerar sig. Dessutom, med ett begränsat antal anläggningar som erbjuder sådana tester och långa väntetider, lämnas många människor utan den information de behöver för att fatta informerade beslut om sin hälsa. Det är här Eiira Genetics tjänster kommer in, och erbjuder ett bekvämt och tillgängligt alternativ till offentlig genetisk testning inom sjukvården.

Begränsningarna för offentlig genetisk testning inom sjukvården:

  1. Strikta behörighetskriterier: Regionala riktlinjer begränsar genetisk testning till endast de som uppfyller specifika kriterier, med mindre än 5% av individerna som kvalificerar sig.
  2. Begränsade testanläggningar: Endast sju svenska universitetssjukhus erbjuder genetisk testning för ärftliga cancerformer, vilket leder till överbelastade och underbemannade anläggningar.
  3. Långa väntetider: De flesta av dem som söker genetisk testning genom det offentliga hälso- och sjukvårdssystemet står ofta inför väntetider på 2 till 4 år, och många avvisas i slutändan.

Att förstå din ärftliga cancerrisk är avgörande för att fatta informerade beslut om din hälsa. Våra genetiska test-tjänster erbjuder ett bekvämt och tillgängligt alternativ till begränsningarna i det offentliga hälso- och sjukvårdssystemet i Sverige, vilket gör att människor kan ta kontroll över sin hälsa och välmående. Vänta inte flera år för att upptäcka din cancerrisk – utforska våra genetiska testtjänster idag.

Dela på sociala medier

Våra produkter

Eiira Classic

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer

  • Enkelt genetiskt test som görs hemma
  • Upptäck ärftliga risker för de 10 vanligaste cancerformerna
  • Vidta förebyggande åtgärder

4990 kr

12 delbetalningar för endast 460 kr/månad (totalt 5516 kr)

Läs mer

Eiira Premium

Ett genetiskt test för förebyggande av ärftlig cancer


Alla fördelar från Eiira Classic plus:

  • Upptäckt av risker för sällsynta ärftliga cancerformer
  • Information som täcker 100% av ditt genom
  • Livslång uppdatering av vad den framtida vetenskapen kan erbjuda inom förebyggande hälsovård

9990 kr

12 delbetalningar för endast 921 kr/månad (totalt 11043 kr)

Läs mer

Uppläggningsavgift 0 kr, administrativ avgift 0 kr/mån, fast årlig ränta 18.9%, effektiv ränta 20.6%. Totalsumman inkluderar beräknat kreditbelopp om 526 kr för Eiira Classic och 1053 kr för Eiira Premium. Gäller för 12 månaders delbetalning med Klarna. Kreditgivare och betalningsmottagare: Klarna Bank AB (publ) Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Angivna belopp är en indikation. Exakt kostnad varierar beroende på vilken dag i månaden köpet görs. För fullständiga villkor, läs mer på klarna.com/se/villkor